Om oss

Uppdatering februari 2021:

V 8 har vi semester. Pågående fall får gärna höra av sig via sms. Vi kommer att kolla mobilen en gång dagligen och återkopplar vid behov.

Vi är åter i tjänst V9.

NyköpingsVeterinärerna är en liten veterinärverksamhet i dagsläget och drivs endast av två veterinärer. Vi har ingen anställd sköterska eller receptionist, vilket leder till att telefonsamtal och sms sällan kan besvaras direkt eftersom vi ofta står upptagna med patienter.

Vissa dagar är lugnare än andra och vi kan då läsa sms och svara i telefon, men de flesta dagar kontaktar vi djurägare, som lämnat meddelande eller skickat sms, under eftermiddagar och kvällar.

Det säkraste sättet att komma i kontakt med oss är via sms eller boka tid online.

Vi uppdaterar våra telesvar veckovis där ytterligare information ges.

Kommande tiden kommer vi tyvärr inte kunna ta emot obegränsat antal nya patienter. Vi försöker dock alltid hjälpa akut sjuka djur och djur som står under pågående behandling hos oss samt de djur som behöver få somna in.

COVID-19: Vi tar endast emot en djurägare per patient i samband med undersökning. Är ni fler så ber vi er vänta i butiken eller i bilen. Vi ber er även meddela oss om ni har symtom på övre luftvägsinfektion. Vi kan då träffas utomhus och därefter undersöka patienten utan djurägare.

NyköpingsVeterinärerna (tidigare Nyköpings Hem- och Gårdsveterinär) startades i december 2017 av veterinären Patrik Gewertz.

Patrik har lång erfarenhet inom både stordjurs- och smådjursmedicin efter några år som distriktsveterinär och många år som klinikveterinär på djursjukhus. Han är speciellt kunnig inom odontologi (tandsjukdomar) och mjukdelskirurgi hos hund och katt.

Sedan november 2018 jobbar även veterinären Nina Berthold för NyköpingsVeterinärerna. Nina har arbetat på både mindre smådjurskliniker och djursjukhus med inriktning på akutsjukvård, internmedicin och mjukdelskirurgi.

Vi erbjuder professionell djurvård för hund, katt och smågnagare i en lugn miljö på vår mottagning på Stigtomta Kvarn och vi gör även hembesök enligt överenskommelse.

Gårdsbesök för vaccinationer och behandling av häst samt lantbruksdjur erbjuds enligt överenskommelse.

Kontakta oss här.